وافل، یکی از شیرینی های معروف در جهان می باشد که طرفدارن زیادی از پیر و جوان تا زن و مرد دارد.
همواره سوالات زیادی در ذهن ما انسان ها مطرح شده است که متاسفانه جوابی برای آن نیافته ایم.
در این مقاله این سولات را مرور کرده و پاسخ آن ها را خواهیم داد اگر شما هم در ذهن خود همواره سولاتی در باب وافل داشتید حتما این مقاله را تا انتها بخوانید.
گروه تولید EHC اولین و بزرگترین تولید کننده وافل ساز در ایران، انواع وافل ساز و دیگر تجهیزات مورد نیاز کسب و کار شما را با بهترین قیمت و کیفیت خدمت شما عزیزان عرضه می نماید.
1.سوال اول: کدام کشور بهترین وافل را دارد؟؟
پاسخ: بلژیک، کشور بلژیک در کنار فرانسه وافل را به جهان معرفی کردند. این کشور انواع مختلفی از وافل ها را دارد اما مهمترین و بهترین آن وافل بروکسب یا وافل بلژیکی می باشد.
این وافل بسیار محبوب است و طعم بی نظیری دارد.
گروه تولیدی EHC اولین تولید کننده وافل ساز بلژیکی در ایران بوده و این وافل ساز را با بالاترین کیفیت تولید و با بهترین قیمت به فروش می رساند.
2.سوال دوم: کدام کشور تامین کننده وافل قاره اروپا می باشد؟؟؟
پاسخ: وافل در اروپا بسیار پر طرفدار است و خانه اصلی وافل نیز اروپا می باشد اما همواره سولی که در ذهن ما وجود دارد این است که کدام کشور تامین کننده این نیاز پر مصرف است؟؟آیا این کشور یکی از کشور های اروپایی است یا یک کشور دیگر؟؟؟
کشور بلژیک تامین کننده وافل در اروپا می باشد و همچنین بهترین وافل های اروپا نیز در این کشور است.
3.سوال سوم: تفاوت وافل بلژیکی با دیگر وافل ها چیست؟؟؟
پاسخ: وافل بلژیکی یک از خوش طعم ترین وافل های دنیا می باشد و مردم علاقه زیادی به مصرف آن دارند چرا که تفاوت های بسیاری با دیگر وافل ها دارد.
بافت ضخیم وافل بلژیکی و نوع خمیر آن سبب شده است که این وافل بسیار محبوب باشد.
پخت وافل بلژیکی با دیگر وافل ها متفاوت است این وافل باید با حرارت ملایم پخته شود و باید تمام خمیر این حرارت را ببینند تا وافل بلژیکی پخته شود.
بر خلاف محصولات مشابه که حرارت بصورت یک نواخت نبوده و سبب پخت ناقص وافل می شود وافل ساز بلژیکی گروه تولیدی EHC حرارت را بصورت یک نواخت پخش کرده و باعث پخت وافل بصورت کامل می شود.
4.سوال چهارم: تفاوت وافل لیژ و بروکسل چیست؟؟؟
پاسخ: وافل لیژ و بروکسل بسیار شبیه به هم هستند و بسیاری از مردم نیز تفاوت این دو وافل را نمی دانند اما تفاوت اصلی این دو وافل در خمیر آن ها می باشد.
وافل بروکسل از خمیر مایع مخمر تهیه می شود که سبب می شود تا این وافل ها رنگی شفاف و شکلی کامل داشته باشند اما در وافل لیژ از خمیری ضخیم تر استفاده می کنند که کمی سنگین تر از وافل بروکسل می باشد و شکلی نامنظم دارد.
5.سوال پنجم: چرا بلژیک به کشور وافل ها معروف است؟؟؟
پاسخ: بسیاری از مردم فرانسه همواره در حال تبلیغ وافل های خود بوده و سعی دارند تا به بلژیک برسند اما موفق نبوده اند و همین امر سبب شده است تا از این که کشور آن ها به عنوان کشور وافل معرفی نشده است ناراضی باشند اما دلیل این که بلژِیک به عنوان کشور وافل شناخته شده است آمریکایی ها هستند.
زمانی که وافل وارد آمریکا شد مردم عادی به آن دسترسی نداشتند و فقط مقامات بوند که وافل مصرف می کردند تا این که در یک نمایشگاه غذا در آمریکا وافل بروکسل معرفی شد بسیاری از مردم آمریکا بروکسل را نمی شناختند و همین امر سبب شد تا نام وافل بروکسل به بلژیکی تغییر پیدا کند.
طعم بی نظیر وافل بلژیکی سبب شد تا مردم آمریکا بلژیک را کشور وافل معرفی کنند و این موضوع در کل جهان فراگیر شد.
6.سوال ششم: چرا وافل هایی که درست می کنیم بافتی ترد ندارد؟؟؟
پاسخ: گروه تولیدی EHC همواره مشکلات کسب و کار های مربوطه را برسی کرده و این مشاغل را کمک و راهنمایی کرده است و اگر شما نیز این مشکل را دارید اینجا کلیک کنید.
7.سوال هفتم: وافل را با چه افزودنی هایی می توان سرو کرد؟؟
وافل یک شیرینی که می تواند با برخی دستور پخت ها هم به یک غذا و هم میان وعده یا خوراکی تبدیل شود و بصورت کلی می توان وافل را با انواع سس ها، میوه ها، شکلات، پروتیین ها و سبزیجات سرو کرد.
شما می توانید در سایت ما با انواع دستور پخت وافل آشنا شده و همچنین با وافل ساز مورد نیاز برای پخت آن ها نیز آشنا شوید.
امیدواریم که شما در بخش اول این مقاله پاسخ سوالات خود را یافته باشید اما اگر سوالات شما در این مقاله موجود نبود نگران نباشید؛ شما می توانید با مراجعه به بخش دوم سوالاتی درباره وافل و پاسخ آن ها، پاسخ سوالات خود را پیدا کنید.
درباره این سایت