وافل یک شیرینی که می تواند با برخی دستور پخت ها هم به یک غذا و هم میان وعده یا خوراکی تبدیل شود.

بسیاری از وافل ها حجم بسیار زیادی دارند و این امر سبب شده است تا وافل یک وعده غذایی سنگین بنظر برسد.

علاوه بر این وافل هایی که ابعاد بزرگی دارند طبیعتا دارای کالری و قند بیشتری هستند و متاسفانه دور ریز این نوع وافل ها بسیار زیاد است.

در این آموزش قصد داریم تا پخت مینی وافل را به شما آموزش بدهیم.

شما به راحتی می توانید وافل های مینی را برای وعده غذایی مدرسه، میان وعده کارمندی و یا یک شیرینی برای پذیرایی از میهمانان خود استفاده کنید.

با ما همراه باشید تا به کمک ما و با وافل ساز های گروه تولیدی EHC وافل های مینی و لذیذ آماده کنید.

 

مواد لازم برای پخت:

آرد                       چهار لیوان

تخم مرغ                4عدد

شیر کم چرب           دو لیوان

بیکینگ پودر           چهار قاشق غذا خوری

وانیل                     یک قاشق چای خوری

کره                       100 گرم

شکر                     یک قاشق غذا خوری

نمک                     به میزان دلخواه

مواد لازم برای سس وانیل:

شیر                     1 لیوان

شکر                    2/1 یک لیوان

وانیل                    یک قاشق چای خوری

خامه                   1 لیوان

پرتغال                 2 عدد

برای پخت این غذا شما به وافل ساز نیاز دارید، گروه تولیدی EHC اولین و بزرگترین تولید کننده وافل ساز در ایران آماده ارائه انواع وافل ساز با بهترین قیمت و کیفیت خدمت شما عزیزان می باشد.

 

 

1.مرحله اول:

در یک کاسه بزرگ آرد، بیکینگ پودر، نمک و شکر را با هم مخلوط کنید.

 

 

2.مرحله دوم:

زرده وسفیده جدا کرده و هر کدام را جداگانه هم بزنید سپس شیر، کره و وانیل را با زرده تخم مرغ مخلوط کنید.

حالا باید محلول زرده تخم مرغ را به کاسه آرد خود اضافه کنیم و مجدد هم بزنیم و در آخر نیز سفیده تخم مرغ را به مواد خود اضافه می کنیم.

در ادامه دارچین را نیز به خمیر خود اضافه نمایید.

 

 

3.مرحله سوم:

وافل ساز را روشن کرده و حرارت آن را بر روی 200 درجه تنظیم نمایید.

ده دقیقه به وافل ساز زمان دهید تا حرارت بخوبی پخش شود.

کمی از کره را بر روی صفحات وافل ساز قرار دهید تا وافل نرم باشد.

بهترین وافل ساز برای پخت این غذا وافل ساز مربعی گردان(بلژیکی) گروه تولیدی EHC می باشد.

برای اطلاعات بیشتر به فروشگاه مراجعه کنید یا با کارشناسان فروش ما تماس حاصل فرمایید.

 

4.مرحله چهارم:

پس از اطمینان از حرارت مورد نیاز با یک قاشق غذا خوری خمیر وافل در چند نقطه صفحه وافل ساز بریزید و برای هر نقطه صفحه وافل ساز تنها یک قاشق خمیر کافی است

برای هر وافل 2 دقیقه کافی است و پس از 2 دقیقه وافل شما آماده خواهد بود.

 

5.مرحله پنجم:

پس از پخت وافل آن ها را در یک بشقاب قرار دهید تا با دمای محیط خنک شوند.

 

6.مرحله ششم:

به سراغ سس وانیل می رویم و اول شیر و خامه را به خوبی هم می زنیم تا بافتی یکدست پیدا کند.

در ادامه شکر و وانیل را نیز اضافه کرده و باز هم هم می زنیم.

پرتغال خرد یا له کنید و به سس اضافه کنید.

اگر به بافت تصویر زیر رسید یعنی سس پرتغال و وانیل شما آماده است.

 

 

 
   

 

7.مرحله هفتم:

وافل ها را بر روی یک سینی توری قرار دهید و بر روی هر کدام از آن ها یک قاشق از سس وانیل بریزید.

 

نوش جانتان

امیدواریم که از این دستور پخت نهایت استفاده را برده باشید.

از شما دعوت می کنیم که به فروشگاه ما که محصولات متنوع و فوق العاده ای جهت کسب و کار شما دارد بازدید نمایید.

 

 

وافل سازماهی دهن باز

وافل مکزیکی با وافل ساز

وافل مینی با سس پرتغال و وانیل

  ,وافل ,یک ,ساز ,هم ,قاشق ,    ,وافل ساز ,یک قاشق ,و وانیل ,بر روی

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

درب چوبی و درب ضد سرقت عاطف دریافت مجموعه جدیدتربن ها و بهترین ها عشق کتاب ghaazaB کلابی داروخانه آنلاین هایتونیکس شـــــــــهدا ســـنگ نشــانـنـد کــه ره گــــم نــشــــود آموزش اسکرچ هّساره واران خرید شیشه سکوریت و قیمت ارزان شیشه سکوریت