وافل یک شیرینی که می تواند با برخی دستور پخت ها هم به یک غذا و هم میان وعده یا خوراکی تبدیل شود.

وافل ساز

وافل مکزیکی یکی از خوش طعم ترین و تند ترین غذا های دنیا می باشد.

این غذا به طعم تند خود معروف بوده و بهتر است شما نیز طعم تند آن را حس کنید.

این غذا از وافل، مرغ و بیکن تهیه شده است.

 

بیکن، نوعی فراورده گوشتی که به تازگی در کشور ما طرفداران بسیار زیادی پیدا کرده است و در حال رقابت با سوسیس و کالباس می باشد.

مرغ، این حیوان با جمعیتی بیش از ۲۳٫۷ میلیارد در سال ۲۰۱۸، یکی از بیشترین حیوانات اهلی در جهان است.

امروزه به ‌طور عمده مرغ را به عنوان یک حیوان گوشتی پرورش می‌دهند و از گوشت و تخم آن استفاده می‌کنند.

 

 

 

  • مواد لازم برای پخت این غذا:
  1. آرد                         چهار لیوان
  2. تخم مرغ                 4عدد
  3. شیر کم چرب            دو لیوان
  4. بیکینگ پودر            چهار قاشق غذا خوری
  5. وانیل                      یک قاشق چای خوری
  6. بیکن حلال               یک بسته
  7. شکر                      یک قاشق غذا خوری
  8. نمک                      به میزان دلخواه
  9. مرغ                      یک عدد
  10. فلفل                       به میزان لازم
  11. رب گوجه فرنگی     سه قاشق غذا خوری
  12. پیاز                      سه عدد
  13. سیر                     یک عدد

 

برای پخت این غذا شما به وافل ساز نیاز دارید، گروه تولیدی EHC اولین و بزرگترین تولید کننده وافل ساز در ایران آماده ارائه انواع وافل ساز با بهترین قیمت و کیفیت خدمت شما عزیزان می باشد.

 

  • مرحله اول

در یک کاسه بزرگ آرد، بیکینگ پودر، نمک و شکر را با هم مخلوط کنید.

 

  • مرحله دوم

در این مرحله به سراغ بیکن می رویم. همانطور که گفتیم وافل با برخی دستور پخت و افزودنی ها می تواند به عنوان یک غذا نیز سرو شود.

بیکن ها را به مدت 30 دقیقه در دمای محیط قرار داده و سپس تکه های بیکن را در ماهیتابه با فاصله از یکدیگر قرار می دهیم تا هنگام پخت چربی بیکن آب شود.

حالا اجاق را روشن کرده و با دمای میانی اجاق شروع به پخت آن ها می کنیم.

بیکن های ما پس از 12 دقیقه کاملا آماده هستند.

 

  • مرحله سوم

در این مرحله به سراغ تکه های گوشت مرغ می رویم.

پخت مرغ به سلیقه و ذائقه سخصی شما وابسته است اگر دوست دارید که مرغتان نرم باشد با ما پیش بروید اما اگر دوست داریم که همراه بیکن ها سریع پخته شود آن ها را داخل فر قرار دهید.

برای طبخ مرغ ابتدا در یک ماهیتابه روغن ریخته و می گذاریم که با حرارت داغ شود.

سپس تکه ای مرغ را داخل ماهیتابه قرار می دهیم تا سرخ شود و بعد از 5 دقیقه تکه های مرغ را جابجا می کنیم تا هر دو طرف کامل پخته شود.

 

  • مرحله چهارم

در قابلمه ای که قصد داریم مرغ را در آن بپزیم پیاز و سیر را تفت می دهیم بعد از یک دقیقه رب گوجه فرنگی و آبلیمو را به آن اضافه می کنیم.

تکه های سرخ شده مرغ در قابلمه قرار داده و سه لیوان آب رون آن می ریزیم؛ برای این که مرغ کاملا مغز پخت شود به 2 ساعت نیاز دارد.

 

بهترین وافل ساز برای پخت این غذا وافل ساز مربعی گردان گروه تولیدی EHC می باشد.

برای اطلاعات بیشتر به فروشگاه مراجعه کنید یا با کارشناسان فروش ما تماس حاصل فرمایید.

 

  • مرحله پنجم

زرده وسفیده جدا کرده و هر کدام را جداگانه هم بزنید سپس شیر، کره و وانیل را با زرده تخم مرغ مخلوط کنید.

حالا باید محلول زرده تخم مرغ را به کاسه آرد خود اضافه کنیم و مجدد هم بزنیم و در آخر نیز سفیده تخم مرغ را به مواد خود اضافه می کنیم.

 

 

مرحله ششم

در این مرحله موارد را داخل وافل ساز می ریزیم تا وافل ما پخته شود؛ پخت وافل با وافل ساز های گروه تولیدی EHC بسیار راحت و سریع است و شما می توانید در کمتر از دقیقه وافلی با بافت ترد و خوشمزه بپزید.

گروه تولیدی EHC مجموعه کاملی از وافل ساز ها را با بهترین قیمت و کیفیت خدمت شما عزیزان ارائه می نماید.

 

  • مرحله هفتم

در این مرحله مرغ ها و بیکن ها نیز آماده شده اند حال بر روی وافل ها یک تکه مرغ و چند بیکن قرار می دهیم و در آخر نیز کمی به آن سس مرغ اضافه می کنیم.


 

وافل سازماهی دهن باز

وافل مکزیکی با وافل ساز

وافل مینی با سس پرتغال و وانیل

  ,وافل ,مرغ ,مرحله ,غذا ,بیکن ,    ,وافل ساز ,  مرحله ,مرغ را ,را به

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

BTC7500 حوالی ابرهای باران زا فروش اینترنتی زعفران و زرشک اعلا با بهترین کیفیت appmabna انارماهی winhelp2020 آپ تکست وبلاگی برای همه چمن مصنوعی چمنسار تیم پول