وافل یک شیرینی که می تواند با برخی دستور پخت ها هم به یک غذا و هم میان وعده یا خوراکی تبدیل شود.
لوبیا یکی از حبوباتی است که در بین ما ایرانی ها بسیار محبوب است و لوبیا سرشار از مواد غذایی مورد نیاز بدن می باشد.
در این مقاله قصد داریم تا دستور پخت یکی دیگر از غذا هایی که با وافل در چند دقیقه آماده می شوند را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای پخت:
آرد چهار لیوان
تخم مرغ 4 عدد
شیر کم چرب دو لیوان
بیکینگ پودر چهار قاشق غذا خوری
وانیل یک قاشق چای خوری
کره 100 گرم
کنسرو لوبیا 1 عدد
شکر یک قاشق غذا خوری
نمک به میزان دلخواه
سس چیلی به میزان دلخواه
برای پخت این غذا شما به وافل ساز نیاز دارید، گروه تولیدی EHC اولین و بزرگترین تولید کننده وافل ساز در ایران آماده ارائه انواع وافل ساز با بهترین قیمت و کیفیت خدمت شما عزیزان می باشد.
- مرحله اول
در یک کاسه بزرگ آرد، بیکینگ پودر، نمک و شکر را با هم مخلوط کنید.
- مرحله دوم
زرده وسفیده جدا کرده و هر کدام را جداگانه هم بزنید سپس شیر، کره و وانیل را با زرده تخم مرغ مخلوط کنید.
حالا باید محلول زرده تخم مرغ را به کاسه آرد خود اضافه کنیم و مجدد هم بزنیم و در آخر نیز سفیده تخم مرغ را به مواد خود اضافه می کنیم.
بهترین وافل ساز ها برای پخت این غذا وافل ساز مربعی گردان و بلژیکی گروه تولیدی EHC می باشد.
برای اطلاعات بیشتر به فروشگاه مراجعه کنید یا با کارشناسان فروش ما تماس حاصل فرمایید.
- مرحله سوم
در این مرحله کنسرو لوبیا را درون یک قابلمه پر از آب قرار داده و آن را به مدت 20 دقیقه می جوشانیم.
اما چند نکته درباره گرم کردن کنسرو:
- کنسرو را بر روی حرارت شعله مستقیم قرار ندهید.
- از مایکروویو برای گرم کردن کنسرو استفاده نکنید.
- اگر از محتویات داخل کنسرو باقی ماند حتما آن را درون یک ظرف در بسته نگهداری کنید و در مصرف بعدی نیز دوباره آن را بجوشانید.
- مرحله چهارم
به سراغ وافل ساز می رویم و آن را به مدت ده دقیقه در حرارت 200 درجه قرار می دهیم تا به خوبی داغ شود تا خمیر به صفحات وافل ساز نچسبد.
- مرحله پنجم
پس از اطمینان از حرارت مورد نیاز برای پخت وافل خمیر را بر روی صفحات وافل ساز می ریزیم تا وافل ها پخته شوند.
برای هر وافل مدت زمان 5 الی 7 دقیقه کافی است.
- مرحله ششم
پس از پخت وافل ها بگذارید تا با دمای محیط کمی خنک شوند و سپس آن ها را در بشقاب یا ظروف دلخواه قرار دهید.
روی وافل ها چند قاشق کنسرو لوبیا ریخته و آن را با سس چیلی تزیین می نماییم.
اگر دوست داشتید می توانید از کنسرو لوبیا و قارچ و یا از تکه های ژامبون نیز استفاده کنید اما ما ترجیح دادیم از ماست یونانی، جعفری و سس چیلی اروپایی برای تزیین این غذا استفاده کنیم.
درباره این سایت